• staalbouw - constructie werk - piping - machinebouw - Staal, rvs en Aluminium
  • lasenconstructiebedrijfzuidema@gmail.com
industriepark 6C

9936AR Farmsum.

Bel of Whatsapp Direct!

0630497075

Stalen Deuren

Sfeervol, landelijk of juist modern. Een stalen deur of kozijn met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect aan de inrichting en creëert zichtlijnen door uw woning of kantoor.

Scharnierdeuren; Met een deurscharnier als draaimechanisme voor uw stalen deur kiest u voor een eenvoudige maar zeer beproefde deurbevestiging.

Schuifdeuren; Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend.

Taatsdeuren; Taatsdeuren zijn bijzondere deuren die naar beide zijden open kunnen, dit is handig bij het in- en uitlopen van de ruimte.

Ontwerp uw eigen stalen deur op maat. Wilt u zelf een stalen deur ontwerpen? Dat kan. Want wellicht heeft u zelf eigen ideeeen over hoe uw stalen deur er uit moet komen zien; het design, de kleur, de afwerking, maar ook de dikte van het profiel. Een rank profiel bijvoorbeeld geeft doorgaans een landelijke uitstraling, een wat breder profiel maakt de deur strak en modern. Het bijzondere aan stalen deuren en wat ze ook zo ontzettend gaaf maakt om te maken is dat ze niet standaard in productie worden genomen, maar op bestelling worden gemaakt. Het zijn vrijwel altijd unieke exemplaren, ontworpen door uw architect, binnenhuisarchitect of misschien wel door uzelf, al dan niet in samenwerking met ons. Een taatsdeur als binnendeur of buitendeur, een taatsdeur met zijlicht, een glasdeur (stalen kozijnen met glas) een taatsdeur als schuifdeur of draaideur Het kan allemaal. In een hoogglans, zijdeglans of matte uitvoering. U bepaalt. Wij denken mee. Vanuit het materiaal. En vanuit de techniek.